Home sweet home…

Det er snart tid for å flytte på seg, og det er ikke bare gøy å forlate denne koselige leiligheten og hagen som man er blitt så glad i… Men men, det viktigste innholdet blir jo med! Det blir spennende å se hvilket krypinn vi nå havner i, og selvfølgelig kribler det allerede i fingrene etter å fikse og innrede i nye rom!

It´s almost time… to leave this lovely apartment with the nice garden, that we love so much… That doesn´t feel like much fun right now, but I am already excited about finding a new place and start decorating! Good times coming!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: