Style icon no 1

via

For ei dame! Jeg blir alltid i godt humør når jeg ser artikler og bilder av henne. En helt særegen stil, og 90 år ung har hun stilen i god behold. Iris Apfel har en imponerende fortid både innen interiørdesign og mote. Blant annet har hun ominnredet Det Hvite Hus hele ni ganger, og hun mener selv hun var den første kvinnen som begynte å kle seg i jeans – på 40-tallet. Ikke rent lite å skryte av. Apfel er lett gjenkjennelig med sine signaturbriller og mengder av smykker og tilbehør. En fantastisk dame, med en spennende historie og en matchende  ektemann; Carl.

What a woman! Pictures of her always gets me in a good mood. 90 years young she totally has her style under control. Iris Apfel has an incredible past working with interiordesign and fashion. A true icon and also called the muse of New York. Not exactly a bad title…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: