Art art art

art.com

Jeg glemmer meg helt bort når jeg sitter og ser på sider som art.com. Bare flaks at det ble et innlegg her idag..! Dette er iallefall det perfekte sted å kikke om man trenger litt ny kunst på veggen! Enkelt å søke og finne frem. Søk etter stilarter, kunstnere, farger osv. Du kan også lage din egen side der du samler dine favoritter, og du kan dele dem med andre. Har samlet et lite utdrag av bilder på min ønskeliste…

I totally forget about time, when I´m visiting pages like art.com. It´s the perfect place to search for some new art for your walls! Easy to find what you´re looking for as you can search by art styles, artists, colors and so on. And you can easily make your own art page where you collect your favourites and share them with others. Easy and fun! These are on my wish list…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: