Oh! fancy

via

På en grå regnværsdag, som det er hos meg, blir jeg alltid i bedre humør av spreke farger. Dette loftet tilhører en kunstsamler i Montreal, og jeg synes det er fantastisk! Å ha en så fargesprakende leilighet er ikke for alle, men jeg regner med at de fleste er enig i at denne er ganske fancy?! Jeg synes alle de høyglansede overflatene med både farger, sort og hvitt, gjør denne leiligheten svært delikat. Det ser også ut til å være en rekke smarte oppbevaringsløsninger her, til tross for alle glatte, blanke overflater. Arkitekt: Jean Verville.

On a grey and rainy day like today, colors always cheer me up. This loft belongs to an art collector in Montreal, and I find it amazing! It sure isn´t for everyone to be surrounded by all these strong colors on a daily basis, but I guess you agree it´s pretty cool?! It´s delicate with all the glossy surfaces with color, black and white. To me it looks like this place has a lot of smart storage solutions as well. Architect: Jean Verville.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: