Walls of inspiration

1,4,5,6,7 – pinterest, 2,3 – ideas to steal

Har du et hjemmekontor eller en liten krok der hjemme hvor inspirasjonen får blomstre, kan det være gøy å lage en inspirasjonsvegg hvor du samler bilder, tekster, fotografier og andre ting som gir den lille ekstra lysten til å jobbe. Dette kan gjøres systematisk eller i et «ryddig kaos», med eller uten rammer, masse farger eller i sort og hvitt – finn ut hva som inspirerer deg mest!

A wall of inspiration is a great thing for every office, and especially if you have one at home, this can give the little extra inspiration when you sit down to work. Make a personal collection consisting of pictures, texts, photographs and other things you like. Colors or black and white, with frames or without – find out what you like.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: