The Tutu Project

thetutuproject.com

Det er haugevis med morsomme fotoprosjekter der ute, og «The Tutu Project» er definitivt et av dem, og det er viktig og meningsfyllt i tillegg. Mannen bak prosjektet er fotograf Bob Carey, som tar bilder av seg selv i sin rosa tutu rundt om på ulike steder. Dette er hans bidrag i kampen mot brystkreft. Prosjektet startet i 2003, kort tid etter hans kone Linda fikk diagnosen brystkreft. Jeg synes dette er en fantastisk og humoristisk måte å vise kjærligheten til sin kone på, og samtidig hjelpe andre med samme diagnose. Mannen i det rosa skjørtet vil nok bringe frem et smil hos de aller fleste… Bildene fra prosjektet skal nå bli til en bok ved navn «Ballerina».

Se flere bilder og les mer om prosjektet her.

There are SO many fun photo projects out there, and «The Tutu Project» is certainly one of them, and an important one as well. Created by photographer Bob Carey, who take pictures of himself in his pink tutu in different places, and he does it for the fight against breast cancer! The project started in 2003, short after his wife Linda was diagnosed with breast cancer. I think it´s a great and humorous way to show the love for his wife, and help other people with the same disease. All the images is now about to become a book called «Ballerina». 

See more images and read about the project here.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: