Madame Curie

Photos via becauseimaddicted

Maria SC. Genial polsk design av Pani Jurek. En lysekrone av reagensrør som du lett kan forandre uttrykket på, som her med masse friske blomster eller farget væske. Ellers er den ganske så elegant i seg selv! Verket er inspirert av og oppkalt etter nobelprisvinner Marie Sklodowska-Curie.

Maria SC. Great polish design by Pani Jurek. A chandelier made out of test tubes! The expression can easily be changed, like here – with fresh flowers or colored liquid. Inspired by, and named after the Nobel Peace Prize winner Marie Sklodowska-Curie.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: