En liten forsmak

Et helt nytt konsept er alltid spennende! Scandinavian Coffee House åpner i Ålesund i mai, og har klare planer om å  åpne i New York og Tokyo i nærmeste fremtid. Formålet med kaffebaren er å vise verden scandinaviske røtter, og den vil bære preg av norsk kaffekultur, det typisk norske og skandinaviske, med et klart fokus på nærhet til naturen og det rene og urørte. Det er arkitektkontoret Snøhetta som har ansvaret for innredningen, i samarbeid med Andreas Engesvik. Ut ifra bildene skjønner vi hvor de vil hen… Dette blir gøy å følge med på! Oppdaget via Made in Norway.

Scandinavian Coffee House is a whole new coffee shop concept opening in Ålesund, Norway in May. And within short time the plan is to open stores in New York and Tokyo. The concept is based on showing the world a piece of the Scandinavian culture, inspired by the majestic nature, through coffee, design and products. Exciting!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: