Mustache Monday!

1, 2, 3

Bart er virkelig in om dagen! Og den fungerer på det meste. Et morsomt element å bruke, både i mote og interiør. Se bare på den lekre tapeten som er inspirert av nettopp barten. Stilig med bart, og når jeg ser barten dukke opp overalt minner den selvfølgelig om min stilige far som har den kuleste barten av alle!

The mustache is HOT these days, and it shows up everywhere in fashion and interior, as well as more and more guys probably are going to wear it… A funny element, that´s for sure! Reminds me of my father!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: