Dyrisk kitch

Dyr er gøy! Og noen er mer glad i dem enn andre… Bildene fra leiligheten til den Brasilianske fotografen her kan man ikke overse. Det er så spennende med folk som innreder med nips og artige funn. Det blir noe ekstra personlig over det hele. Slike leiligheter kan man rusle rundt i i timevis og stadig oppdage nye skatter. Felipe Morozini´s fascinasjon for dyr er ikke til å legge skjul på! Via

Litt inspirasjon: Morsomme knagger – Phil Cuttance, dyreputer – Bolina, hjorteknagg – Ting, flamingo – Ruth66, lamper – Sprell, liten fugl – Eske, glitterdyr og knagger – gjør det selv! via Pinterest.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: