Litt førjulspynt…

Desemberdagene flyr, og om en drøy uke flakser jeg og min kjære samboer på juleferie. Kjenner jeg min mor rett er huset pyntet etter alle kunstens regler når vi kommer frem. Vi gleder oss! Her i leiligheten er det derimot ikke så mye julepynting, men jeg har da noen småting som får frem adventsstemningen iallefall… Adventstjerna var selvsagt på plass første desember. Vi har ingen juletre, men siden jeg er glad i lyslenker har de fått sin plass på staffeliet. Litt glitter og lys må også til, og sist men ikke minst den skjønne lille lysholderen med engler på, som jeg fikk av en god venninne til jul ifjor!

I don´t have to much christmas decoration in the apartment, but a few elements  I do have, to get the right feeling before the holidays!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: