A lovely loft!

 Idag har jeg snappet noen bilder fra bloggen DESIGNLOVEFEST av Bri Emery, som ser ut til å være en supersøt, superkreativ jente – med en stil «just the way I like it»! Jenta holder til i Los Angeles, og hennes blogg er også superinspirerende, med fargesprakende foto, godbiter innen mote, interiør og det hun driver med. Siden jeg alltid har vært fascinert av boliger som er litt utenom det vanlige, og gjerne som har en fortid som noe helt annet, synes jeg dette store, industrielle rommet, hvor hun bor, er fantastisk. Og jeg håper virkelig at jeg en dag får sjansen til å innrede mitt eget hjem som ligner dette! Mixen av farger, foto og grafiske trykk er perfekt! Bri Emery er også Art Director for webmagasinet RUE magazine, hvor det i siste nummer er mange sider med flere foto fra hennes loft. Anbefaler så absolutt et besøk der!

These pictures are from the blog DESIGNLOVEFEST, written by supercute Bri Emery. She is a Los Angeles based Graphic Designer and Art Director of RUE magazine, where you can see more pictures of this lovely loft ,where this creative girl with a style that screams fun and happiness lives.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: