Sin Den – Tokyo

Dette huset som ligger midt i et boligstrøk i Tokyo, er både bolighus og frisørsalong. Burde være ganske lett å forklare hvilket hus man skal se etter… En fullstendig svart «boks», med ganske stilig veggpryd på. Av Klein Dytham Architecture. Unikt og spennende. Hvorfor ikke gjøre noe ekstra ut av huset sitt?

I guess this house by  Klein Dytham Architecture gets some attention thanks to it´s graphic exterior. The house is both a living space and a hair salon. And the combination of a masculine black box with white, feminine images works great!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: