Sløyfefest

Photos via Pinterest

Jeg har alltid vært glad i sløyfer, og er ikke akkurat lei meg for at sløyfene er i vinden for tiden… En sløyfe er så enkel men samtidig veldig dekorativ, og kan jo brukes til å pynte på det meste. Den er rett og slett et symbol på pynting! Enten man vil dekorere hjemme, pakke inn gaver, pynte kaker eller seg selv, så har man gjort litt ekstra dersom man avslutter med en nydelig sløyfe. Så pynt på fredagen, og ha en riktig fin helg!

Bows are a beautiful decor element, and they are really hot right now. And I love it! Whether you want to decorate your home, a gift, a cake or yourself, everybody knows that you have done a little extra if you put on a bow as the final finish. So decorate your Friday, and have a great weekend!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: