Tim Walker

Photos via www.timwalkerphotography.com

Vil gjerne anbefale den fineste boken jeg eier; «Pictures» av Tim Walker . Han er min absolutte favorittfotograf! Ta en titt på noen av de fantastiske bildene hans, så skjønner du hvorfor. Walker har i sin karriere bl.a. arbeidet mye med motefotografi for Vogue verden over, og gjennom bildene ser han ut til å leve i sin egen eventyrverden. En verden jeg er totalt fascinert av! Boken jeg snakker om, er enorm, veier et tonn og hver gang jeg åpner den kommer jeg over noe nytt. Den er full av bilder, moodboards og notater fra den engelske fotografen. Et must for foto- og moteinteresserte, eller de som bare vil drømme seg bort litt.

The book «Pictures» by  Tim Walker is a must for everyone who loves photo and fashion, or those who just wants to dream away for a while! Walker is my favourite photographer, and if you take a look at some of his pictures I think you will understand why…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: