Fantastic Frank

Photos via flickr

Eiendomsmeglerfirmaet «Fantastic Frank» i Stockholm er et prakteksempel på folk som tenker litt annerledes! Love it! Selskapet består av meglere, stylister og fotografer, som blander design og kunst med kjøp og salg av bolig, hvor det gjelder vel så mye å selge «følelsen» i boligen. De tilbyr to ulike designprofiler når det kommer til presentasjon av boliger. «Fantastic» er en klassisk stil, moderne og stilsikker, hvor resultatet blir rene, stilige bilder. Den andre profilen «Frank» blander kunst og markedsføring, og skaper humoristiske, dramatiske og tilfeldige bilder. Her ser det ut som leiligheten er bebodd, med gjenglemt oppvask og vinduer og dører på gløtt. Se Fantastic Frank for mer inspirasjon.

Swedish real estate company «Fantastic Frank» have their own special way to represent apartments for sale…! Check it out on Fantastic Frank.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: