Sibella Court

Bilder fra The Society Inc

Stjernestylist Sibella Court har en egen evne til å fange folks interesse med sine utstillinger og interiører. Sammensatte skatter, hentet fra hele verden, er hennes kjennetegn. Sibella Court er innehaver av butikken The Society Inc i Sydney, Australia, som for øvrig beskrives som et galleri, like mye som en butikk… I New York har hun blant annet en fortid som stylist for                     forretninger som Bergdorf Goodman, Bloomingdale´s, Pottery Barn m.fl.  Drømmesteder om man vil jobbe som visual merchandiser! Ja takk, gjerne!

Bøker av Sibella Court:                                                                                                               `Etcetera: creating beautiful interiors with the things you love´, `The stylist´s guide to NYC´, ` Nomad: Bringing your travels home´

Star stylist Sibella Court creates amazing rooms and displays with her ability to mix and match with her treasures, collected from all around the world.  Check out The Society Inc and the books by her, listed above.                                                                                                                                                                                            

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: