Concrete

Photos: http://www.shootfactory.co.uk/locations-morocco.html

Jeg har alltid hatt en fascinasjon for murhus i alle former og fasonger. Kanskje fordi det er noe mystisk og eventyraktig ved dem. Som i disse Marokkanske husene, med intime kriker og kroker, som flyter sammen med åpne rom og solrike terasser. Alt i ett og samme materiale. Med innebygde hyller og nisjer, bueganger og en sjarmerende skjevhet, har de liksom noe herlig tilfeldig over seg!

I have always had this fascination for concrete houses in all shapes. Maybe because they have something mysterious and «unreal» with them. Like these Moroccan houses, where intimate corners blend together with open spaces and sunny terraces. All built in the same materiale, it sure is something very charming about it!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: